Transport persoane

Pentru călătorii interne sau externe, Top Voyage va pune la dispozitie trei pachete personalizate in functie de nevoile companiei dumneavoastra:

 

1. Pachetul Standard

Acest pachet este destinat in special angajatilor companiei dumneavoastra, si include langa transferul de la si catre Aeroportul Otopeni. In plus, in pachet este inclus si transportul intre diverse locatii din Bucuresti.

Beneficiarii pachetului se vor bucura de toate conditiile necesare unei calatorii in siguranta cu soferii nostrii profesionisti.

 

2. Pachetul Business

Pachetul inculde servicii premium de transport, confortabil si rapid, cu soferi specializati, in tinuta adecvata (costum, cravata), vorbitori de limba engleza. In plus, beneficiul acestui serviciu este timpul de preluare si imbarcare a clientilor - maxim 15 minute.

 

3. Pachetul Premium

Acest tip de pachet satisface si cele mai exigente cerinte; asigurand transportul cu o flota de masini de lux, alaturi de soferi profesionisti, ce furnizeaza confort, incredere si siguranta la cele mai inalte standarde.

 

Oferta pret:

- Pentru serviciile de transport in afara Municipiului Bucuresti pretul este de 0,45 euro/km., in caz de stationare se adauga pretul de 70 ron/zi (reprezentand diurna) + cazare.

- Tur de oras perioada de timp intre 3-4 ore cu sofer vorbitor de limba engleza, pretul este de 50 euro + taxe parcare si taxe intrare obiective.

- Tur de oras perioada de timp intre 3-4 ore cu ghid profesionist vorbitor de limba engleza/spaniola,  pretul este de 70 euro + taxe parcare si taxe intrare obiective.

- Tur de oras perioada de timp intre 3-4 ore cu ghid profesionist vorbitor de limba japoneza, pretul este de 120 euro + taxe parcare si taxe intrare obiective.

Rezervarea pentru tur de oras se face cu 7 zile inainte.

De asemenea, Top Voyage va poate asigura transportul pentru teambuilding-urile companiei. Dispunem de autocare dotate cu aer conditionat, DVD, scaune rabatabile, internet Wi-Fi, frigider, toaleta, cafetiera si alte beneficii destinate deplasarilor sau petrecerilor actiuni in afara companiei.

Alegeti serviciul optim companiei dumneavoastra si hai sa pornim impreuna la drum!