heritage-grid.jpg


De ce suntem noi soluția pentru fiecare calatorie?

 ·        Fiindcă șoferii noștri sunt oameni cu experiență, profesioniști, care transformă fiecare călătorie într-o plimbare relaxantă, sigură.

·        Pentru că autoturismele, autocarele și microbuzele noastre sunt impecabile din punct de vedere tehnic și estetic, sunt bine întreținute, curate, sigure și oferă tot confortul necesar unei călătorii plăcute

·        Fiindcă suntem punctuali, ne respectăm clienții și suntem profesioniști desăvârșiți.

·        Oferim soluții personalizate pentru fiecare companie în parte, în funcție de nevoi.Despre Noi

Drumul nostru a început în 2008 când, câteva persoane cu experiență și pasionate de domeniul transporturilor au decis să-și împartă pasiunea cu alți oameni și s-o transforme într-un business. De aceea, încă de atunci ne canalizăm toată energia și toate resursele către oameni - către siguranța și confortul clienților noștri.

În 8 ani de călătorii frumoase, am condus oamenii care au avut încredere în noi în team building-uri în toate colțurile țării și în afara ei, i-am întâmpinat la aeroport atunci când au ajuns în țară, i-am condus la hotel și i-am plimbat prin tot orașul, pe la muzee, monumente istorice și alte locuri demne de vizitat, care le-au trezit interesul.

Am investit în achiziția de autoturisme, autocare și microbuze, care să satisfacă nevoile tehnice și estetice și celor mai critici călători.


 

Contacteaza-ne!

Strada Lotrioara 39
Bucuresti Sector 3
+40 729.881.740
office@topvoyage.ro